VELKOMMEN TIL REKLAMEPENNENS VENNER!

Vi er en forening for samlere av kulepenner med reklame.  Vi ble grunnlagt i 1998, og siden den gang er det mer enn 430 samlere som er eller har vært medlem i vår forening.  Vi har i dag ca. 200 betalende medlemmer. 

Å samle på reklamepenner er en artig hobby som passer like godt for alle, uansett alder, kjønn og bosted.   Enkelte hevder at dette er useriøst og fjollete.  Men når man først kommer igang med dette så innser man at det er både en spennende og interessant hobby! 

Det finnes mengder av forskjellige typer penner.  Mange med morsomme design og finurlige løsninger.  Det er lenge siden en kulepenn bare var en kulepenn, nå preges pennene av et moderne design.  Dessuten kan vi ”reise” i hobbyen vår, og få tak i penner fra hele verden.  Det er forskjellig stil og mote rundt om i verden når det gjelder penner også, og det er artig å tenke på hvordan akkurat DEN pennen fra andre siden av jorden fant veien akkurat til DIN samling!

Det beste av alt når det gjelder denne hobbyen er at den er tilnærmet gratis!  Bedriftene pøser ut reklamepenner for å markere seg og vise seg fram.  Slike penner finnes nær sagt overalt, og hvis man plukker med seg det man kommer over så får man raskt en liten samling.

 

Samler du også på reklamepenner?  Hos oss finner du likesinnede, som alle er like ivrige og ”gærne”.  Som medlem får du vårt medlemsblad ”Pennevennen” 3 ganger i året.  Der kan du lese om penner og ting som har med penner å gjøre.  Vi har blant annet auksjoner på helt spesielle penner, vi ser nærmere på de mest spesielle pennene, har faglig stoff, samt konkurranser og mye annet. 

Dessuten skaffer vi deg spesielle penner og spesielt tilbehør, samt gir deg muligheten til å utvide samlingen din betraktelig, ved at du får 200 andre å bytte med!   En gang i året holder vi et stort årsmøte der mange av oss møtes og bytter store mengder penner av alle slag.  Det er også sosialt og veldig hyggelig.  Turer kan det også bli.  Våren 2005 arrangerte vi tur til den aner-kjente Eskesen-fabrikken i Danmark der de produserer de kjente pennene med et motiv som glir fram og tilbake inne i pennen. Sist men ikke minst så får alle medlemmer noen spesielle penner som foreningen selv utgir hvert år.  Dette er penner som man ikke kan få tak i noe annet sted enn hos oss...

Så hvis du også har blitt ”bitt av basillen” og samler på reklamepenner så kan kanskje vår lille forening være noe for deg?   Håper disse hjemmesidene kan fortelle deg litt mer om det vi driver med.  Ta kontakt med oss, og bli med på morro’a...!!!

 

Kontakt oss:  Reklamepennens Venner